top of page

Potovanje dolgo tisoč kilometrov, se prične z enim korakom in ni razloga, da bi zapravila še en dragocen dan in si še naprej stala na poti, k življenju o katerem sanjariš. Saj veš, kajne, da je že vse, kar potrebuješ za spremembo, že v tebi? Če želiš, da se ti v življenju kaj spremeni, potem moraš prenehati biti na avtopilotu in dejansko narediti spremembo.

Pripravljena na prvi korak do spremembe, ki si jo želiš?

Brez skrbi, pomagala ti bom ..

SI PRIPRAVLJENA NA AKTIVIRANJE SVOJE MOČI?
KONČNO IMEJ ŽIVLJENJE, POSEL IN ODNOSE, PO KATERIH HREPENIŠ IN POSTANI IZOBILJE MOŽNOSTI. 

 

Morda se nenehno počutiš le korak stran... od tega, da bi imela v lasti in vodila uspešen posel, imela razmerje, ki si si ga vedno želela, živela življenje, ki se zdi manj ujeto na avtopilotu in bolj polno, ker je pristno tvoje.

Morda si se celo soočila z neuspehom ali dvema in to je v redu. Vsi smo jih doživeli. Pomembno je, da veš, kako si prišla tja, kjer si in da se uskladiš z idejo, da tudi ti lahko dosežeš življenjski slog, ki si ga želiš, enkrat za vselej.

Želiš živeti svoje življenje kot neverjetna ženska, ki ima izkušnje in sanje, za katere si še vedno želi, da bi se uresničile. Če bi le imela na voljo korak za korakom, KJE začeti, KAJ storiti in KAKO priti do cilja, ne da bi zapravljala čas. 

Kaj če obstaja način, da boš imela drugo polovico življenja boljšo od prve, da se končno ZAVEŽEŠ in si PRISVOJIŠ svoje moči in možnosti? No... zdaj obstaja.

skala.jpg

Veš, da si želiš spremembe, ker drugače ne bi brskala po moji strani :)

Torej, KJE ZAČNEVA? 

Moj način dela kot coachinje oz. mentorice je nekoliko drugačen, kot če bi si prebrala definicijo obeh. Do spremembe v tvojem poslovnem in hkrati osebnem življenju te vodim s pomočjo metod, ki niso zapisane v nobenem poslovnem učbeniku. Kajti ne pomaga ti, da obvladaš vse poslovne modele, kako prodajati, kakšne marketinške strategije uporabiti, ... če ne poznaš sebe. Če ne veš, kako deluješ. Če se ne zavedaš, na podlagi česa temeljijo tvoje odločitve. Če ne veš, kaj vse vpliva na to, ali boš v poslu uspela ali ne. In verjemi, znanje nima veliko s tem. Odkrij sebe, svojo avtentičnost, ki je mimogrede najbolj pomembna pri tvojem poslu, s programom SEM TO RES JAZ

 

Zdaj pa lahko nadaljujeva, odvisno, kje trenutno se nahajaš na svoji poti.

 

V kolikor si v sebi že zbrala toliko poguma in moči, da si se odločila za svojo poslovno pot, sedaj pa nikakor ne uspeš uskladiti svojega posla, ki ga sicer z veseljem opravljaš in svojega osebnega življenja, za katerega se ti zdi, da ti je popolnoma ušel iz nadzora. Zdi se ti, da te posel srka vase in si tega, da greš na svoje sigurno nisi tako predstavljala. Mogoče se ti je zataknilo pri "nujnem zlu" administraciji in se ti vsakič, ko samo pomisliš na zate popolnoma nepomembno in brezplodno urejanje papirjev postavijo lasje pokonci. Skratka, če se ti zdi, da zadeve s tvojim poslom in posledično življenjem ne potekajo natančno tako, kot si si predstavljala, potem bo zate program OSVEŽI SVOJE PODJETJE IN S TEM ŽIVLJENJE.

                                   

Lahko pa že odkar pomniš sanjaš o tem, kako bi bilo, če bi šla na svoje. Trenutna služba ti ne nudi zadovoljstva in te ne osrečuje, temveč bolj kot ne obremenjuje in je dan enak dnevu, ko komaj čakaš, da končaš z delom. Nedelje so ti težke, ko pomisliš, da bo zjutraj spet "ta dolgi" ponedeljek. Imaš pa hobi, ki te navdušuje in res komaj čakaš, da najdeš čas, da se mu lahko posvetiš. Vendar pa, še nisi v sebi našla toliko poguma, da bi svoj hobi spremenila v posel. Pa veš, da si to želiš. Vsi okoli tebe, jasno, pravijo, da to res ni dobra ideja in da se drži službe, ki te sicer onesrečuje, ampak plača pa le je vsak mesec. Ampak, ali si prepričana, da želiš življenje samo preživeti ali ga želiš živeti? Želiš početi stvari, ki si jih želiš in te veselijo? Z veseljem ti pomagam, zasij zase in POSTANI ZVEZDA SVOJEGA ŽIVLJENJA.

Včasih pa zadeve kar lepo tečejo, zatika pa se ti pri eni stvari, katere res še nisi uspela pogruntati, kako speljati. In seveda kar naprej odlašaš, kot po navadi, če nam kaj ni pri srcu, ampak bilo bi pa res fino, da se končno zadeve lotiš, zato te vprašam KJE PA TEBE ČEVELJ ŽULI? 

čevlji_edited.jpg
pexels-miguel-arcanjo-saddi-5313347.jpg
pexels-suhairy-tri-yadhi-2477379.jpg

Osveži svoje podjetje in s tem svoje življenje

Postani zvezda svojega življenja

Kje pa tebe čevelj žuli?

Sem to res jaz

Anchor 1
bottom of page