top of page
Anchor 1
ME1.jpg

SEM TO RES JAZ?

Kdo si ti? Zares veš kdo si? Ali samo verjameš temu, kar drugi govorijo, da si ti? Že od majhnega ti povejo, kaj je zate in kaj ni. Starši, vzgojiteljice, učitelji, trenerji, partner, šefi, država, ...vsi ti govorijo, te usmerjajo, "skrbijo" zate, za tvoje najboljše dobro, ker oni pa res vejo, kaj je najboljše zate. Povejo ti kdo si, kaj delati, kako delati, kako je prav, kaj je zate in kaj ni, kako se moraš obnašati, kako se odzivati, ... Tako zelo imaš usmerjeno življenje, da sploh ne veš več, kaj si pa ti želiš v življenju zase.

In potem se ti zgodi, da je tvoje življenje res popolno, nič ti ne manjka, imaš vse, kaj bi sploh želela boljšega zase.

Pa zakaj potem nisi srečna? 

Program Sem to res jaz ti pomaga odkriti, kar si nekoč bila, pa se je vmes izgubilo. Moj namen je, da z vsakim odkritim delcem sebe zažariš, bolj in bolj, da si ti, ena in edinstvena, srečna, zadovoljna, nasmejana, da je tvoje življenje popolnoma lahkotno in čudovito, tudi na navaden deževen dan. 

Anchor 2
pexels-suhairy-tri-yadhi-2477379.jpg

OSVEŽI SVOJE PODJETJE IN S TEM SVOJE ŽIVLJENJE

Če si mislila, da se bova najprej lotili tvojega podjetja, potem si se zmotila. In če misliš, da ti bom podala instant rešitev za tvoje podjetje, potem si se tudi zmotila.  Prav tako ne bova predelovali Ekonomike podjetja :). Tako da, mogoče jaz nisem prava zate. 

Na najinem prvem srečanju bova bolj podrobno pregledali, kje so področja v tvojem poslovnem kot zasebnem življenju, ki rušijo tvoje ravnovesje. Nato pa se bova posvetili vsakemu področju, za katerega bova ugotovili, da rabi resetiranje in najprej ugotovili, zakaj oz. kaj je pripeljalo do tega stanja. Kakšna so tvoja prepričanja v življenju, kakšne navade? Potem bova postavili nove cilje in temu prilagodili miselnost, ki bo tem ciljem služila. Delali bova popolnoma individualno, odvisno od izzivov, s katerimi se soočaš. Veliko časa bova prebili tudi v tvojem podjetju, ugotovili kaj in zakaj nekaj ni v skladu s tvojimi pričakovanji in na koncu vpeljali konkretne procese, ki te bodo vodili k tvojem cilju.

Moj namen je, da te napolniva z novo energijo in miselnostjo, ki se bo skladala s tvojimi sanjami, željami, cilji in te tja tudi pripeljala,

Anchor 3

POSTANI ZVEZDA SVOJEGA ŽIVLJENJA

Program bo potekal popolnoma individualno odvisno od tega, kje se trenutno nahajaš v svojem življenju. Do sedaj si na sebi naredila že toliko, da veš, da ti življenje lahko ponudi mnogo več, kot trenutno živiš in da se lahko osvobodiš iz ujetosti monotonega, ne zadovoljujočega vsakdana. Rabiš pa malo pomoči in spodbude nekoga, ki je to pot že prehodil in ti lahko pokaže kakšno bližnjico, tako da ti ni potrebno vsega ugotoviti sami.

Če že imaš kakšen hobi, ki ti je v veselje, te bom vodila, da tvoj hobi postane tvoj posel, ki ga boš z veseljem opravljala in ti bo prinašal svobodo bivanja. 

V kolikor pa še nisi tako daleč, veš pa, da si želiš spremembe, bova šli korak po korak in odkrili, kaj se skriva v tebi, pa še nisi našla.

Moj namen je, da zaživiš življenje, ki te bo izpolnjevalo in osrečevalo.

pexels-miguel-arcanjo-saddi-5313347.jpg
Anchor 4
čevlji_edited.jpg

KJE PA TEBE ČEVELJ ŽULI?

Kratek enkratni posvet glede enega izziva, s katerim se trenutno soočaš, na poslovnem ali osebnem področju. Izpeljeva ga pri tebi v podjetju ali pri meni, odvisno od tega, s čim se bova ukvarjali.

Anja B., Ljubljana

“V zelo kratkem času sem dobila boljši vpogled v svoje podjetje, predvsem  organizacijo administracije, kar mi je prihranilo kar precej časa, ki sem ga lahko potem porabila za stvari, za katere mi je prej konstantno zmanjkovalo časa."

Špela N., Mengeš

“Ko sem čisto po naključju prišla do Mojce, sem vedela, da moram nekaj nujno spremeniti v življenju, nisem pa vedela kaj in kako. Skupaj sva predelali različna področja mojega življenja in vnesli kar nekaj popravkov. Predvsem sem z njeno pomočjo opustila kar nekaj prepričanj, ki so mi vodila življenje in zamenjala z novimi. Imam še dolgo pot pred sabo, ampak se veselim.  "

Vesna K., Domžale

“Pri Mojci mi je bilo všeč, da me je prijazno potiskala naprej, vsakič ko sem hotela že obupati in me spodbujala. Res je fino imeti jo ob sebi, ko delaš nove korake v življenju. "
bottom of page