top of page

POSLOVNI MASTERMIND ZA PODJETNICE

Če imaš v svojem življenju ženske, ki te ne le podpirajo, temveč tudi razumejo, saj so tudi same podjetnice, lahko zmanjšaš osamljenost, spodbudiš ustvarjalnost ter veselje do svojega podjetja.

Biti sama svoja šefica, zna biti včasih zelo samotno, zato odpiram

SKUPINO MASTERMIND ZA PODJETNICE

Kje? Zoom in v živo

Kdaj? začnemo 12.4.2023 ob 18.00 uri

Investicija? prvi mesec oz. štiri srečanja BREZPLAČNO nato 33€ mesečno

Več o skupini in kaj ti le-ta lahko prinese, si preberi spodaj

women.jpg

 

Drage moje, sem mnenja, da je res že čas, da se ženske začnemo medsebojno podpirati, da najdemo oporo druga v drugi, da se spodbujamo, se veselimo skupnih uspehov in prenehamo gledati druga na drugo kot konkurenco. Predvsem pa, da se prenehamo primerjati med sabo, ker vsaka je unikat.

Zdi se mi, da smo se kot podjetnice malo izgubile v moškem svetu. Da smo mislile, če želimo uspeti, se moramo prilagoditi. Pa smo vendar ženske, ki delujemo drugače kot moški in tudi v poslu bi morale pričeti uporabljati več ženske energije. Predvsem pa delovati iz srca. In kar je najbolj bistveno, ne rabimo vsega pogruntati same. Lahko si pomagamo.

Sama sem se kot podjetnica počutila zelo samo. Nobene od svojih prijateljic nisem mogla prositi za nasvet, ravno tako me ni nobena razumela, ko sem na veliko razlagala o izzivih, s katerimi se soočam. Prav tako sem se bala, če bom kogarkoli drugega prosila za nasvet, pomoč, bom izpadla, da sem nesposobna voditi podjetje. Poleg vsega sem bila preponosna, da bi priznala, da vsega pa res ne vem sama in sem si zatrjevala, da zmorem vse. Nekaj časa še gre tako, potem pa ugotoviš, da se vrtiš v krogih, včasih kakšno stvar odložiš, pa te vedno počaka. S tem, da porabiš ogromno energije, časa in ojoj, denarja, ko skušaš sama ugotoviti vse. Pa nam ni treba, zdaj to vem.

Zato sem se odločila, da ustanovim skupino 5-6 podjetnic, ki bi druga ob drugi rastle, se izpopolnjevale, si pomagale z nasveti, delile svoje izkušnje in predvsem bile druga drugi v oporo, da bi vsaka imela občutek, da ni sama in da ima vedno nekoga, na kogar se lahko obrne.

Za začetek bi se posvetile predvsem sebi. Da vsaka samo sebe dobro spozna.

Zato sem za prvih 12 srečanj izbrala res navdihujočo knjigo, katere naslov ti zaupam kasneje.

Vsak teden bi tematsko obdelale poglavje iz knjige. Če želimo biti uspešne podjetnice, moramo najprej vedeti, kdo smo me v resnici. Knjiga je zares odlično izhodišče, da se najprej same sebe dobro spoznamo in ugotovimo, kaj zares želimo doseči v življenju in kaj nas pri tem ovira. Na podlagi tega določimo prioritete, na kaj se osredotočati v življenju in da odstranimo iz življenja vse, kar nam odvrača našo pozornost od nam pomembnih stvari, ki nas peljejo proti cilju. Kaj hitro se znajdemo v vrtincu vsakodnevnih opravkov, za katere mislimo, da bi jih morale opravljati, pa na koncu ugotovimo, da temu ni tako.

Vse, kar potrebujemo je, da se naučimo osredotočati na prave stvari. Skratka, naučile se bomo, kako delati tiste stvari, ki nas peljejo k našim ciljem. Kako biti ne zaposlene temveč učinkovite, z jasno vizijo, kaj želimo doseči. Z vzpodbudo ostalih članic pa boš to tudi dosegla.

      

 

 

Ker ne bi želela, da kupuješ mačka v žaklju, so prva štiri srečanja zato brezplačna, da se res lahko prepričaš, da je to nekaj zate. Tako res nimaš kaj izgubiti, lahko pa ogromno pridobiš.

Se mi pridružiš? Prijavi se tukaj 

Te zanima kaj več?

Še nisi čisto odločena?

Ne veš, če je zate?

Vsekakor se mi oglasi in se o vsem pomeniva

Kaj boš pridobila z vključitvijo v skupino?

Vedela boš, katere so tvoje prioritete v življenju

Znala boš odstraniti iz svojega življenja, kar ne    služi tvojim prioritetam in se osredotočiti na          stvari, ki le-tem služijo

Naučila se boš organizirati in urediti svoje  življenje

Ugotovila boš, zakaj lahko brez slabe vesti  prepustiš tašči, da pelje tvojega otroka na izven  šolske dejavnosti

Naučila se boš poslušati sebe

Spoznala boš, kdo si v resnici ti

Kaj še dobiš zraven?

Kar nekaj prijateljic, ki te bodo poslušale, ti svetovale, te bodrile, se veselile tvojih uspehov in ti bodo v podporo in spodbudo, da dosežeš svoj cilj

Cel kup novih idej, poznanstev in poslovnih stikov

Nikoli ne boš več sama pri sebi premlevala o tem ali je tvoja ideja dobra ali ne

Ogromno izkušenj drugih podjetnic

…in še mnogo neprecenljivih stvari za katere ne boš potrebovala niti Mastercarda

bottom of page